Seminarier och konferenser

Seminarier och konferenser

Statens inköpscentral erbjuder seminarier, webbinarier och konferenser som syftar till att informera om våra ramavtal och skapa en dialog med myndigheter och ramavtalsleverantörer.

Nedan följer exempel på events som vi arrangerar under året:

  • Introduktionsseminarier/webbinarier. Erbjuds i samband med nya ramavtal eller ändringar i befintliga ramavtal. Målgruppen är myndigheter och/eller ramavtalsleverantörer.
     
  • Avropadagen. Under 2016 kommer vi att erbjuda två Avropadagar för myndigheter med senaste nytt om våra ramavtal.
     
  • Temadagar gällande specifika ramavtalsområden. Vi arrangerar två leverantörsdagar under 2016. De vänder sig till ramavtalsleverantörer inom IT och telekom respektive varor och tjänster. Dessutom anordnar vi årligen en Reseinfodag som riktar sig till myndigheter och ramavtalsleverantörer i resebranschen.
     
  • Avropa för nybörjare. Seminariet "Avropa för nybörjare" genomförs några gånger per år. Målgruppen är myndigheter, men under 2016 planerar vi att erbjuda seminarium för potentiella ramavtalsleverantörer. 

Du är även välkommen att kontakta oss för att dela med dig av synpunkter och idéer kring framtida seminarier och konferenser. 

Våra events är kostnadsfria och äger rum i Stockholm eller ute i landet. Läs mer och anmäl dig på webbplatsen avropa.se.

23 september 2016