Spanska reseföretaget Lowcosttravelgroup

18 jul 2016

Det spanska resebolaget Lowcosttravelgroup har ställt in sina betalningar. Eftersom det är ett spanskt företag finns ingen svensk resegaranti och därför ingen möjlighet att få ersättning hos Resegarantinämnden.

Spanska reseföretaget Lowcosttravelgroup

Det spanska reseföretaget Lowcosttravelgroup har ställt in sina betalningar. Då detta är ett spanskt företag, finns det ingen resegaranti ställd i Sverige. Det går därför inte att ansöka om ersättning hos Resegarantinämnden i detta fall. Du bör i stället vända dig till det spanska reseföretaget.

Om du har betalat med kort
Om du har betalat resan med kort kan du ha rätt att få tillbaka dina pengar. Kontakta din bank eller ditt kortföretag för att undersöka möjligheterna att få ersättning.

Mer information finns på Konsument Europa, en fristående enhet inom Konsumentverket, telefon +46 (0) 54 19 41 50, e-postadress info@konsumenteuropa.se.