Kammarkollegiets årsredovisning 2016

22 feb 2017

Ta del av Kammarkollegiets årsredovisning 2016 Rättelse av Årsredovisningen 2016 I Kammarkollegiets slutliga version av årsredovisningen saknas en sida i anslagsredovisningen. Samtliga sidor fanns med i den version som Riksrevisionen granskade och de finns redovisade i statsredovsiningssystemet Hermes. Läs missivet och ta del av den uteblivna sidan i anslagsredovisningen

Kammarkollegiets årsredovisning 2016

Ta del av Kammarkollegiets årsredovisning 2016

Rättelse av Årsredovisningen 2016

I Kammarkollegiets slutliga version av årsredovisningen saknas en sida i anslagsredovisningen. Samtliga sidor fanns med i den version som Riksrevisionen granskade och de finns redovisade i statsredovsiningssystemet Hermes. Läs missivet och ta del av den uteblivna sidan i anslagsredovisningen