Ny app för försäkring utomlands

07 jun 2017

Vi har lanserat en ny app som heter Kammarkollegiet på resan. Den finns för Android. Med hjälp av appen får du direkt tillgång till information om din försäkring på Kammarkollegiet i samband med resor i tjänsten, vid utlandsstationering eller utlandsstudier.

Ny app för försäkring utomlands

Vi har lanserat en ny app som heter Kammarkollegiet på resan. Den finns för Android. Med hjälp av appen får du direkt tillgång till information om din försäkring på Kammarkollegiet i samband med resor i tjänsten som statsanställd, vid utlandsstationering eller utlandsstudier.

Appen innehåller bland annat nödnummer inom EU, information om vad man ska göra vid akut sjukdom eller olycksfall. Den är kostnadsfri och ersätter vår tidigare app som hette Försäkrad på resan.

Så här laddar du ned appen

Sök efter Kammarkollegiet på resan i Google Play i din mobiltelefon. Ladda hem appen. Nu har du den i din mobil och den är färdig att användas.