Studenter, doktorander och elever är försäkrade

31 aug 2017

Höstterminen har startat och hundratusentals förväntansfulla studenter, doktorander och elever har påbörjat sina studier. Om olyckan skulle vara framme finns det statliga försäkringar som kan täcka skadorna.

Studenter, doktorander och elever är försäkrade

Höstterminen har startat och hundratusentals förväntansfulla studenter, doktorander och elever har påbörjat sina studier. Om olyckan skulle vara framme finns det statliga försäkringar som kan täcka skadorna.

De här kategorierna av studeranden är försäkrade hos Kammarkollegiet:

Studenter på universitet och högskola Stipendiefinansierade doktorander Studerande vid YH (KY) Erasmus Mundus Studerande till brandman och polis Elever på gymnasiets yrkesprogram

Läs om försäkringarna
Studier