Sök till vårens prov för tolkar

01 okt 2018

Nu är det möjligt att söka till vårens auktorisationsprov för tolkar. Provet äger rum den 13 februari 2019 och ansökan är öppen för alla språk. Du som redan är auktoriserad tolk kan ansöka om speciell kompetens som rätts- eller sjukvårdstolk. Ansök senast den 31 oktober.

Sök till vårens prov för tolkar

Nu är det möjligt att söka till vårens auktorisationsprov för tolkar. Provet äger rum den 13 februari 2019 och ansökan är öppen för alla språk. Du som redan är auktoriserad tolk kan ansöka om speciell kompetens som rätts- eller sjukvårdstolk. Ansök senast den 31 oktober.

Auktorisationsprovet för tolkar är ett kvalificerat yrkesprov och en kvalitetsstämpel för din kompetens.

Ansök för att bli rätts- eller sjukvårdstolk

Provet är öppet för dig som är auktoriserad tolk och vill skaffa dig speciell kompetens som rätts- eller sjukvårdstolk. Det ges den 13 februari i Stockholm, Göteborg och Lund.

Läs mer om de krav provet ställer hur du ansöker