Vår medarbetare är finalist i karriärtävling

24 sep 2019

William Friberg är 25 år och utbildad jurist. Sedan november 2017 arbetar han som upphandlare på Statens inköpscentral, en av Kammarkollegiets avdelningar. Nu är han en av finalisterna i kategorin ”Årets Karriär” som kommer att delas ut på Framtidsgalan den 28 november.

regn

Varför tror du att du har blivit nominerad?

– Jag tror att det är mycket på grund av att jag är intresserad av och har fått möjligheten att vara med och utveckla verksamheten på olika sätt. Jag har till exempel varit projektledare för ett samverkansprojekt, Erfarenhetsutbytet, som riktade sig till andra inköpsorganisationer och som blev mycket lyckat. Jag lär mig även nya saker snabbt, gillar att tänka i lite nya banor och bidrar med mycket energi.

Hur upplever du Kammarkollegiet som arbetsplats?

– Jag trivs jättebra på Kammarkollegiet. Framför allt så är mina kollegor väldigt kompetenta och hjälpsamma. Det är även roligt och utvecklande att snabbt ha fått mycket förtroende. Kammarkollegiet krossar många myter om hur det är att arbeta i offentlig sektor – vilket är jätteroligt!

Arbeta på Kammarkollegiet