Arvsfonden delar ut 187 miljoner kronor i stöd

26 okt 2016

Idag fördelade Arvsfondsdelegationen 187 miljoner kronor till 64 nyskapande och utvecklande projekt över hela landet.

Arvsfonden delar ut 187 miljoner kronor i stöd

- Föreningarna som nu startar sina projekt har i sina ansökningar berättat hur de vill utveckla sin verksamhet till förmån för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Vart och ett av de projekt som startar kommer göra stor skillnad för många enskilda personer och även för samhället i sin helhet, säger Håkan Ceder, ordförande i Arvsfondsdelegationen.

Stöden går ut till olika projekt över hela Sverige, från Byske i norr till Malmö i söder. En komplett lista över vilka projekt som har fått stöd finns på Arvsfondens webbplats från måndagen 31 oktober.  

Nya projekt oktober 2016 på Arvsfondens webbplats