Jobba hos oss

Välkommen till Kammarkollegiet – en myndighet utöver det vanliga! Låt dig utmanas av komplexa arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Utveckla dig själv och din kompetens genom att jobba i prestigelösa och högpresterande team. Och ha riktig kul på jobbet!

Jobba för det allmännas bästa

Är du jurist, ekonom, upphandlare eller försäkringshandläggare och vill jobba för det allmännas bästa? Hos oss på Kammarkollegiet finns verksamheter som har sin motsvarighet i privat sektor, och hos oss kan du göra det du brinner för – för det allmännas bästa. Dessutom blir du en del av en kunskapsintensiv arbetsplats där ett ständigt utbyte med riktigt vassa kollegor ger dig stora möjligheter att utveckla din kompetens och din roll.

Olika uppdrag – samma drivkrafter

Vi har över 30 spännande uppdrag från regeringen. Den stora innehållsmässiga variationen i uppdragen kräver både bredd och spetskompetens.

Vi är 270 experter – bli en av oss!

Av oss cirka 270 personer som arbetar här är många jurister med olika inriktning, ekonomer eller kvalificerade handläggare. Men det finns förstås också många andra roller som t ex språkvetare, upphandlare, skadereglerare och riskanalytiker. De flesta av oss sitter i lokaler på Stureplan i centrala Stockholm. Försäkringsavdelningen har kontor i Karlstad.

Välkommen att bli en av oss!

Lediga jobb

Om du vill arbeta hos oss rekommenderar vi att du håller utkik efter lediga tjänster på vår webbplats. Här samlar vi alla våra lediga jobb. 

 

 

Jobba på Kammarkollegiet

Några av våra medarbetare berättar om sina yrken och sin roll på Kammarkollegiet.