Riskhanteringsdagen 2023

Äntligen kunde vi ses på riktigt igen efter ett långt Covid-uppehåll från den årliga riskhanteringsdagen. I år var temat litiumjon-batterier Tillsammans med forskare och myndighetsrepresentanter fördes bland annat dialog kring risker och nuvarande regleringar kring hanteringen av litiumjon-batterier.

En kunskapshöjande dag kring litiumjon-batterier

Årets riskhanteringsdag genomfördes den 22 november på World Trade Center i Stockholm. På grund av ”snökaoset” i Stockholm så blev det totalt 44 personer som deltog.

Utifrån svaren i den utvärdering som deltagarna fått besvara så kan Kammarkollegiet konstatera att flertalet av deltagarna var nöjda med dagen. Vi på Kammarkollegiet tycker också att dagen var givande då både konstruktiva samtal och duktiga föreläsare bidrog till att höja kunskapsnivån kring litiumjon-batterier och dess risker.

Just nu håller vi på att sammanställa en text kring en del av den kunskap som förmedlades under dagen. Underlaget kommer att publiceras på vår hemsida framöver. Kunde du inte delta på riskhanteringsdagen så kan du ta del av detta underlag och på så sätt lära dig mer om litiumjon-batterier- Texten kommer du att hitta här så håll utkik på vår hemsida!

Hjälpte informationen på denna sida dig?
Sidan senast uppdaterad: 2022-12-05