Rapporter – logga in

Som kund hos kapitalförvaltningen kan du logga in vår digitala tjänst för att ta del av rapporter.

Här finns både nya och historiska rapporter som dina senaste engagemangsbesked och månatlig rapport om förvaltningsavgifter. Det finns också allmän information som våra marknadskommentarer. Vi kommer successivt lägga till fler rapporttyper, som avräkningsnotor och fondrapporter.

Logga in för att se dina rapporter

För att logga in använder du din e-postadress som användarnamn. När du loggar in första gången eller om du glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord?" för att välja ett eget lösenord. Av säkerhetsskäl kommer vi använda tvåstegsautentisering, vilket innebär att du får en engångskod via din e-postadress vid varje inloggning.

Lägga till eller ta bort användare

Är det ytterligare användare i er organisation som ska kunna logga in? Kontakta oss så ordnar vi det. Om någon slutar sin anställning hos er eller av andra skäl inte ska ha tillgång till tjänsten är det viktigt att ni kontaktar oss så att vi kan ta bort åtkomsten till tjänsten. Välkommen att kontakta din kontaktperson hos oss!

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom bland annat diskretionär förvaltning och förvaltning av kapital i våra egna konsortier (fonder) för stora och små kunder inom stat och kyrka.

Hjälpte informationen på denna sida dig?
Sidan senast uppdaterad: 2024-06-25