Jobba här

Hos oss får du möjlighet att utmanas av komplexa arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Du får utveckla dig själv och din kompetens genom att jobba i prestigelösa och hållbara team. Och dessutom ha riktig kul på jobbet!

Två kvinnor och en man samtalar framför en dator. En kvinna går förbi.

Jobba för det allmännas bästa

Är du till exempel jurist, ekonom, upphandlare eller försäkringshandläggare och vill jobba för det allmännas bästa? Hos oss på Kammarkollegiet kan du göra det du brinner för – för det allmännas bästa. Dessutom blir du en del av en kunskapsintensiv arbetsplats där ett ständigt utbyte med riktigt vassa kollegor ger stora möjligheter att utveckla din kompetens och din roll.

Olika uppdrag – samma drivkrafter

Vi har över 30 spännande uppdrag från regeringen. Den stora innehållsmässiga variationen i uppdragen kräver både bredd och spetskompetens.

Våra medarbetare berättar om hur det är att jobba här

Vi är drygt 300 experter – bli en av oss!

Av oss cirka 300 personer som arbetar här är många jurister med olika inriktning, ekonomer eller kvalificerade handläggare. Men det finns förstås också många andra roller som till exempel språkvetare, upphandlare, skadereglerare och riskanalytiker. De flesta av oss arbetar på huvudkontoret i centrala Stockholm. Försäkringsavdelningen har kontor centralt i Karlstad.

Välkommen att bli en av oss!

Sidan senast uppdaterad: 2021-08-20