Mattias Landin, kommunikatör på Kommunikations­avdelningen

Mattias Landin, kommunikatör på Kommunikationsavdelningen

Hur kom du i kontakt med Kammarkollegiet?

Jag såg att Kammarkollegiet sökte en mångsidig kommunikatör som skulle arbeta med att stärka kommunikationen både för Kammarkollegiet och för Allmänna arvsfonden. Det lät som en spännande tjänst och det var därför jag sökte jobbet.

Vad gör du en vanlig arbetsdag?

Det jag gillar med mitt jobb är att dagarna ofta ser väldigt olika ut. Som kommunikatör tycker jag att det är kul och lärorikt att få vara delaktig i många olika verksamheter. På Kammarkollegiet handlar det om intern och extern kommunikation och då är mitt huvudsakliga fokus vår webbplats kammarkollegiet.se och vårt intranät. För Allmänna arvsfondens del är jag delaktig i marknadsföringen för projekt som ska stärka barn och ungas psykiska hälsa samt projekt som riktar sig till äldre med funktionsnedsättning. Det är verkligen kul att få lov att jobba mot så många olika målgrupper!

Vad är det bästa med Kammarkollegiet och dina arbetsuppgifter?

Det allra bästa är självklart alla mina kunniga, engagerade och trevliga kollegor. Kammarkollegiet har så många olika regeringsuppdrag inom vitt skilda områden vilket resulterar i en stimulerande arbetsmiljö. Jag uppskattar att vi vågar prova nya idéer och att kollegiet har en uttalad ambition att ta vara på digitaliseringens möjligheter. En annan sak jag gillar är att Kammarkollegiet är en arbetsgivare som bryr sig om mig som anställd. Till exempel så har jag en ”livsvårdstimme” varje vecka som jag själv bestämmer över, och vi har även en aktiv HR-avdelning som arbetar internt med våra verksamheter för att effektivisera och öka samhörigheten.

Vad vill du säga till dem som funderar på att söka jobb på Kammarkollegiet?

Jag tycker att det är självklart att du ska söka ett jobb på Kammarkollegiet. Det är en inspirerande myndighet att jobba för och en väldigt rolig arbetsplats!

Lediga jobb

Vill du läsa mer om Kommunikations-avdelningen?

Hjälpte informationen på denna sida dig?
Sidan senast uppdaterad: 2022-05-12